Kerkdienst Info Kerkdienst Info
LOCKDOWN:
De beide Wijkkerkenraden hebben besloten om tot nader order alle kerkdiensten alleen online uit te zenden en zij volgen daarmee het dringende advies van CIO/PKN. De kerkdiensten worden live uitgezonden op ons YouTube-kanaal:Iedere zondag live op YouTube vanuit het Kruispunt.

 

Nieuws
 

Collecte

Wilt u een collecte-bijdrage geven, dan kan dat online snel, eenvoudig en veilig via ons iDeal-loket.
Klik op onderstaande QR-code of scan de code met uw telefoon:

 
Stemming predikanten

Stemming predikanten
Ongeveer een jaar geleden is na het emeritaat van ds. Vonkeman een vacature ontstaan voor Het Kruispunt in Velserbroek. De wijkkerkenraad Velserbroek roept u op om uw stem uit te brengen voor het beroepen van twee predikanten. Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: klik.
 
 
Activiteiten Kruispunt Activiteiten Kruispunt
Informatie over activiteiten in het Kruispunt.
 
lees meer »
 
Vorming & Toerusting Vorming & Toerusting
Kruispunt: cursus, kunst en kloosterwerk.
 
lees meer »
 
Jeugd

Jeugd

Informatie voor kids en jeugd: klik.

 
Pastoraat

Pastoraat
Mensen die naar elkaar omzien: zo is de kerk bedoeld.
 
lees meer »
 
Hart voor Velserbroek

Hart voor Velserbroek
Hart voor Velserbroek is een initiatief van verschillende kerken uit de regio. We willen ons graag inzetten om de inwoners van Velserbroek met elkaar te verbinden en om vanuit ons geloof van betekenis te zijn voor de mensen om ons heen.
 
lees meer »
 
Wijdekerk

Wijdekerk
Het Kruispunt is een ‘wijdekerk’. Wijdekerken zijn regenboogkerken, dat wil zeggen een ‘terreurvrije ruimte’ voor iedereen die niet in de vakjes past die de maatschappij maakt; zoals transgenders en lhbti mensen. In het Kruispunt is iedereen welkom en vieren we de gevarieerdheid van de schepping en het menselijk liefdestalent.
 
 
Autorijdienst

Autorijdienst
Als u graag naar een kerkdienst in het Kruispunt wilt, maar het lukt niet (meer) om op eigen gelegenheid te komen, dan kunt u gebruik maken van onze autorijdienst.
 
lees meer »